Je wordt er altijd geholpen

Arman Ramhormozi, 20 jaar. Stagiair.

In 2011 kwam ik door een oude vriend van mij in aanraking met Digg’Out. Toen ik hier kwam, begon ik als stagiaire en toen mijn stageperiode erop zat, kwam ik nog steeds langs in mijn vrije tijd. Ik kwam 3 jaar lang best vaak langs. Ik deed het, omdat ik me erg thuis voelde bij Digg’Out.

Je werd/wordt er altijd geholpen. Iedereen die hier kwam werd werkelijk waar echt geholpen. Ik heb zelfs meegedaan aan projecten van Digg’Out en daar heb ik veel van geleerd.

Ik had gehoord dat Digg’Out misschien zou sluiten. Dat zou heel erg zijn, aangezien je het op dat moment niet beseft, maar hoopt dat het gewoonweg niet waar is. Waar moet ik terecht als ik m’n rust wil vinden en/of hulp nodig heb, als Digg’Out moet sluiten? Het lijkt wel alsof je 2e thuis van je wordt afgenomen en dat laat ik niet toe.

Aangezien Digg’Out altijd klaar stond voor mij, is het andersom precies hetzelfde. Ik hoop natuurlijk dat Digg’Out niet sluit. Stelt u zich maar eens voor, dat de plek waar u altijd terecht kon, er niet meer zal zijn. Ieder persoon zou het erg vinden. Dus ik zou ik verdrietig en boos wezen als Digg’Out zou sluiten.

Reacties zijn gesloten.