Wordt ook vriend van Digg’Out

Een helpende hand!Digg’Out werkt aan samenhang, verbinding, zelfstandigheid en vooral zelfredzaamheid. Dit gaat niet zonder hulp van u. Wat kunt u betekenen voor de jeugd van NU. Goed voorbeeld zijn en geven, faciliteren in basisprincipes. Wij nodigen u uit om vriend van Digg’Out te worden en daarmee samen te werken aan een maatschappij die echt voor iedereen leefbaar is. Nu vallen er nog te vaak teveel jongeren tussen wal en schip.

Wat kunt u doen?

Kom als u tijd heeft met ons meelunchen en dan wisselen we graag met u hierover van gedachten, raak geïnspireerd door het enthousiasme en de passie van Digg’Out.

Digg’Out, de andere jongerenorganisatie in Almere, draagt dagelijks zorg voor verbeteringen van de maatschappelijke mogelijkheden van jongeren met problemen. Jongeren die graag willen maar die — door allerlei omstandigheden — vaak even zelf de weg niet meer kunnen vinden.

Digg’Out neemt met deze ondersteuning een belangrijke plaats in Almere in bij het opvangen van de gevolgen van de individualisering van de maatschappij. Een individualisering die vaak gevolgen heeft voor de jongeren in onze samenleving.

Donatie

Heeft u geen tijd om bij ons als vrijwilliger aan de slag te gaan maar zou u toch onze organisatie willen ondersteunen als particulier of als bedrijf? Dat kan!

  • Voor een bijdrage van slechts €25,- maakt u al deel uit van onze zeer diverse vriendengroep.
  • Voor een bijdrage van €50,- krijgt u – indien gewenst- een vermelding op onze speciaal hiervoor gemaakte Newsflash.
  • Bent u ondernemer, dan zijn we bereid om vanaf een bijdrage van € 250,- uw bedrijfslogo op onze website te plaatsen.
  • Uiteraard kunt u ook een anonieme gift doen.

U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer 411.944.347 t.n.v. Digg’Out. Onder vermelding van: “Donatie”, uw (bedrijfs)naam en een e-mail adres of telefoonnummer. Wij nemen dan contact met u op. Wij zijn een ANBI Stichting, wat betekent dat onder voorwaarden een donatie aftrekbaar voor de belasting is.

Gebruikte spullen

Onze organisatie blaast ook graag nieuw leven in gebruikte spullen. Wat voor u wellicht niet meer bruikbaar is, komt bij ons goed van pas! Neem contact met ons op als u iets kwijt wilt.

Ervaar het zelf, bij Digg’Out

Daarnaast willen wij u natuurlijk de mogelijkheid bieden om zelf te zien en te ervaren wat er gedaan wordt met uw donatie. U bent daarom van harte welkom om af en toe eens aan te schuiven bij de lunch of een lekker warm kopje koffie te komen drinken. Wij verzekeren u een unieke en onvergetelijke ervaring met ons diverse team en geweldige ‘dwarsliggers’.

We zouden natuurlijk niet een vriendengroep kunnen creëren zonder interactie binnen de groep om de band te versterken.  U kunt van ons verwachten dat wij u regelmatig uit zullen nodigen voor verschillende exposities, discussieavonden, workshops en “vrienden van Digg’Out” borrels en/of evenementen.  Als vriend van Digg’Out zal het leven nooit saai zijn en wij zullen er als organisatie alles aan doen om u zoveel mogelijk te betrekken bij de organisatie zodat u exact weet hoe uw donatie gebruikt wordt.

Organisaties en mensen die ons een warm hart toedragen

button-stichtingboshuyzen  button-nautiluscollege button-miekerozing button-mozina button-metmijallesgoed button-wereldschool button-zelfbeschadiging button-kbiri button-etuconsult  button-delta button-commpact button-laboratorio button-kasperjongejan button-oranjefonds button-gutonline button-cantineaux button-choconsultants button-drt button-echnaton button-empowermij button-frannythonhauser button-jonginalmere button-label1382 button-kiezels button-ownproductions button-socialinbusiness button-specsonebutton-twisted button-allvo button-visionary button-wish button-bg2224