Onze partners

Gemeente AlmereDe gemeente Almere Gemeente AmsterdamDe gemeente Amsterdam

Erasmus+De Europese Unie ondersteunt met Erasmus+ de educatieve, professionele en persoonlijke ontwikkeling van deelnemers in de sectoren onderwijs, training, jeugd en sport, in Europa en daarbuiten. Het programma biedt mensen van alle leeftijden de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen in binnen- en buitenland.

Zorg La FleurZorg La Fleur is een organisatie die is opgestart vanuit 24 uurs ervaringsdeskundigheid hetgeen maakt dat we goed begrijpen waar iemand met autisme en zijn omgeving tegen aan loopt. Het team van Zorg la Fleur bestaat uit 12 begeleiders die naast hun opleiding veel praktische ervaring hebben met mensen met autisme en goed begrijpen welke knelpunten zich kunnen voordoen. Al onze teamleden hebben een opleiding gevolgd of zo nodig getraind om mensen met autisme optimaal te begeleiden.

Luns • Van der Velden AdvocatenLuns • Van der Velden Advocaten, gevestigd in de Schoutstraat te Almere, is een gerenommeerd advocatenkantoor

Arendhorst ConsultancyDoor zijn achtergrond in zowel het onderwijs als in het bedrijfsleven heeft Leon Arendshorst een creatieve kijk ontwikkeld op de situaties die hij krijgt aangereikt. Als geen ander zoekt hij naar onorthodoxe oplossingen en baant zich gemakkelijk buiten de gevestigde paden. Vanuit zijn objectieve positie kan hij goed zien welk soort steun, advies en hulp elke partij nodig heeft.

Happy FallenHappy Fallen: Metal musings. #Aphantasia Για παραγγελίες στείλτε μου μήνυμα.

Passend OnderwijsPassend Onderwijs Almere is een Coöperatie waaronder samenwerkingsverbanden PO en VO vallen. Alle PO-scholen zijn aangesloten bij samenwerkingsverband PO en alle VO-scholen zijn aangesloten bij samenwerkingsverband VO.

VMCAVMCA biedt hulp en begeleiding voor diverse mensen die hulp nodig hebben. Voor deze activiteiten zijn zij ook altijd op zoek naar vrijwilligers.

KwintesKwintes is er voor mensen met psychosociale en psychiatrische problematiek en biedt begeleiding bij omgaan met wonen, leren & werken, financiën en structuur in de dag.

YOUNG SOCIETYYoung Society is de aanbieder van mbo burgerschap onderwijs. Wij zijn ervan overtuigd dat maatschappelijke bewustwording de persoonlijke ontwikkeling van jongeren stimuleert waardoor hun positie in de samenleving wordt versterkt. Ons aanbod sluit naadloos aan op de vier burgerschap dimensies (politiek-juridische, economische, sociaal-maatschappelijke en vitaal burgerschap)en de kwalificatie-eisen. Daarnaast heeft Young Society actief burgerschap hoog in het vaandel. Burgerschapsvorming leer je vooral door te doen en te ervaren!

YpsilonYpsilon wil perspectief bieden aan familieleden en naastbetrokkenen van mensen met psychosegevoeligheid.

YemanjaYemanja biedt een plek waar je je creativiteit kunt ontdekken en verkennen. Zij leveren materialen en technieken in een omgeving die tot doel heeft u te inspireren, de spanningen van uw dagelijkse werk en taken voor een tijdje af te werpen en handen op kleuren, vormen, texturen, geluiden te verkennen … Waar mogelijk gebruiken zij natuurlijke of gerecyclede materialen. Vaak beginnen zij hun artistieke verkenningen met een verhaal.

Richard ter BorgRichard Terborg is een mensenfotograaf in elke zin van het woord. Hij is een praktiserend fotograaf met twintig jaar ervaring en houdt van op mensen gebaseerde beelden, omdat ze hem in staat stellen een emotionele band te ontwikkelen met de mensen die hij fotografeert. Bij het fotograferen voor een opdrachtgever zoekt hij consequent een balans tussen het aanscherpen van de visie van de opdrachtgever en het toevoegen van zijn eigen persoonlijke, artistieke toets aan het project.

Kasper JongejanContemporain modeontwerper en graffiti kunstenaar Kasper Jongejan is een “straatcultuur connaisseur” en richt zich vooral op mode en urban arts. Zijn modeontwerpen worden geregeld geëxposeerd en zijn graffiti werk is vereeuwigd in diverse boeken en op diverse straten.

Het bureau van Joeri Bleumer, regisseur en documentairemaker.Onder de naam Zinis [zien is…] regisseert en produceert Joeri Bleumer korte films in opdracht van verschillende organisaties. Hij houdt van een documentaire stijl en een muzikale benadering met ruimte voor improvisatie: De beste scènes dienen zich aan, die kun je niet verzinnen.

WIZportaal is een flexibele softwareapplicatie die een integrale cliëntbenadering ondersteunt.Regiesysteem WIZportaal is een flexibele softwareapplicatie die een integrale cliëntbenadering ondersteunt. Al in 2012 zijn wij in co-creatie met gemeenten, zorg- en welzijnsinstellingen en andere ketenpartners begonnen met het ontwikkelen van WIZportaal. Als uitgangspunt bij de ontwikkeling heeft de gebruiksvriendelijkheid altijd voorop gestaan.

MozinaMozina is de naam van ’t atelier van Ina Hols, mozaïekkunstenaar.

Samen sterk zonder stigma“Samen Sterk Zonder Stigma” zet zich in voor een veilige maatschappij waarin je met elkaar kunt praten over kleine dingen, maar ook over lastige levenssituaties, zoals een psychische aandoening. Het klinkt simpel, maar dit maakt de situatie vaak al een stuk beter.

Aeqol Psychomedisch CentrumAeqol Psychomedisch Centrum biedt betrokken geestelijke gezondheidszorg (GGZ basis) aan mensen die het nodig hebben. Zij zijn een kleinschalige praktijk, die met respect en betrokkenheid geestelijke ondersteuning bieden aan een diverse groep mensen. Zij bieden professionele basis GGZ aan zowel individuen als gezinnen, waarbij respect, menselijkheid en betrokkenheid voor centraal staan.

Logo van IkwerkandersIkwerkanders is een platform waar leden kunnen verwijzen naar content die voor hen belangrijk voelt.
Iedereen kan de berichten lezen die geplaatst zijn en er kan onderling over gesproken worden via de chatfunctie. De achterliggende gedachte is dat tegenwoordig hulp vaak geld kost en (betrouwbare) informatie soms slecht te vinden is. Andere opties, mogelijkheden en oplossingen. Ikwerkanders.nl is er om elkaar te helpen en elkaar te vinden.

Social RunIn de oorsprong is de Socialrun bedacht en opgezet als evenement. Met de ‘run’ wilden we aandacht vragen voor/tegen stigma. Het evenement groeide en ontwikkelde zich verder.

Omdat ik je zeggen wilOmdat ik je zeggen wil

Jerry J. Sluisdom | Personal CoachPersonal Coach Jerry J. Sluisdom

ASHAHet ASHA Center levert transformatief, holistisch onderwijs dat is ontworpen om blijvende innerlijke, sociale en ecologische verandering tot stand te brengen. Zij bieden residentiële trainingen en vrijwilligerswerkplaatsen aan jonge mensen van over de hele wereld. Het ASHA Center is ook te huur.

Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO)Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid is gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van kwalitatief hoogwaardige congressen en opleidingen. In al onze bijeenkomsten kan je rekenen op sprekers en docenten die gezien worden als dé experts in Nederland, die volledig op de hoogte zijn van de actualiteit.

XXL GiftsEen cadeau, relatiegeschenk nodig of op zoek naar een leuk hebbeding? Kijk eens bij XXL Gifts!

Franny Thonhauser | Beeldend kunstenaarFranny Thonhauser woont en werkt als (beeldend) kunstenaar in Almere.

Jeroen Zwaal (Zwali)Jeroen Zwaal of Zwali deelt als ZZP’er graag zijn opgebouwde kennis met anderen. Hij geeft bijv. opstellingen, is actief als coach, dagvoorzitter, gastspreker, inspirator, verbinder, trainer, docent en workshopbegeleider, allemaal in het werkveld van zorg, welzijn en sociaal domein. Heb je een idee, voorstel of een vraag over deze rollen? Neem gerust contact met hem op om te kijken of er een samenwerking mogelijk is.

WISHWISH richt zich op het ontwikkelen en geven van trainingen in “denken”. ‘Vastgeroeste’ denkpatronen doorbreken. Rek & strek je manier van denken. De trainingen/workshops worden met succes aangeboden aan alle leeftijdsgroepen en aan mensen met verschillende achtergronden.

PsychosenetPsychoseNet.nl is een multideskundige eCommunity van ervaringsdeskundigen, betrokkenen en professionals. PsychoseNet beoogt een laagdrempelige plek te zijn waar naast goede en normaliserende informatie ook hoop en steun geboden wordt. Stichting PsychoseNet is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

Het is onze missie om Braziliaanse Jiu Jitsu en Judo voor iedereen toegankelijk te maken.UCT International is begonnen met als doelstelling om een zo breed mogelijk curriculum aan te bieden op het gebied van weerbaarheid en zelf verdediging.

Ontwerpbureau KiezelsOntwerpbureau Kiezels

Stichting EuromoveStichting Euromove is een organisatie die innovatieve projecten ontwikkelt om de kennis, praktijkervaring en werkcapaciteit op individueel en organisatieniveau te vergroten. Hun doel is het bevorderen van partnerschap en samenwerking tussen individuen en organisaties om innovatieve ideeën op lokaal en internationaal niveau op het gebied van onderwijs en ondernemerschap te realiseren. Zij staan ​​voor: Levenslang leren waarderen – Duurzame ontwikkeling ondersteunen – Onderwijsinnovatie aanmoedigen – Jongereninitiatieven ontwikkelen – Gevoel voor initiatief en ondernemerschap opbouwen.

Expex FlevolandExpEx Flevoland is gestart! ExpEx zijn jongeren met een rugzak vol ervaringen. Denk aan GGZ, dak- en thuisloosheid, jeugddetentie of problemen thuis. De ervaring die zij hebben opgedaan, zetten zij in om de hulpverlening aan jongeren in Flevoland te verbeteren.

Ff wakker wordenFf wakker worden is er voor iedereen die vastgelopen in het leven, met een situatie of met zichzelf is. Een hulpvraag is niet nodig, wel de wil actief iets aan jouw situatie te willen doen. Je kunt met vele levensvragen bij haar terecht. Niet alleen over jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook over HSP, Tweelingzielen, zesde zintuig begeleiding.

FabulorDaadkrachtig, transparant en onderwijskundig interim management. Dat is waar Fabulor voor staat. Fabulor weet van aanpakken. Of er nu interim management nodig is voor een onderwijskundige verandering of voor vervanging van een afwezige leidinggevende, Fabulor maakt ook van de interim tijd een zinvolle tijd.

Freeway ZorgFreeway Zorg biedt kleinschalige woonvormen aan in Zorg In Natura (ZIN) en regelt 24 uur beschermd wonen voor cliënten met een licht verstandelijke beperking. Zij werken individueel en vraag gericht. Door de 24 uur begeleiding kunnen mensen optimaal gebruik maken van de ondersteuning, begeleiding en coaching van hun medewerkers. Freeway Zorg ondersteund cliënt in een vaste dagstructuur door middel van het aanbieden van dagbesteding.

Kenniscentrum PhrenosKenniscentrum Phrenos beoogt het persoonlijk herstel en de maatschappelijke participatie van mensen met psychotische of andere ernstige en langdurige aandoeningen te bevorderen. Kenniscentrum Phrenos doet dat door kennis te ontwikkelen, te delen en te doen toepassen.

Mieke RozingInloopatelier Meike Rozing is er op woensdag- en donderdagochtend van 9.30-12 uur. Oefen met kunst op je eigen niveau.

De ZilverloodsDe Zilverloods verzorgt Art Clay Silver workshops. Ontwerp en maak je eigen 99,9% zilveren sieraad in het gezellige atelier, gelegen op een unieke locatie midden in de natuur in Radio Kootwijk. Kom samen met vriendinnen, collega’s of alleen een workshop volgen. Als Art Clay Instructeur begeleid ik je tijdens de workshop stapsgewijs hoe je een sieraad ontwerpt en maakt. Aan het eind van de workshop ga je met je eigen unieke zilveren sieraad naar huis. Een bijzondere leuke en creatieve ervaring met een blijvend aandenken.

Wij werken graag samen in de wetenschap dat je daarmee veel meer kunt bereiken. Neemt u toch vooral contact met ons op als u in dit rijtje toegevoegd wilt worden!