Nieuws

Hieronder zie je onze meest recente berichten op Facebook. Wil je meer zien en/of reageren op een bericht, ga dan naar onze Facebook-pagina.

Digg'Out
Digg'Out5 days ago
Henos heeft ons meegenomen naar zijn Eritrea. Via welke route hij gevlucht is. Wat hij mist, waar hij blij mee is. Wat een verdriet, wat een kracht in dit kind. Hij gaat nu zijn diploma halen en door naar het HBO. Chapeau!
Digg'Out
Digg'Out5 days ago
Vandaag hadden we een gesprek met Jelle Wassenaar , projectleider Rode Kruis Flevoland via Teams. Onze jongeren hebben hééél duidelijk uitgelegd waar ze tegenaan lopen.
#huisvesting#eenzaamheid#waarmoetikzijnvoorhulp#leghetmijuit.#rekenmijnietafopwatiknietkanweten.
Digg'Out
Digg'Out6 days ago
Yari gaf deel 2 van de Japanse legendes.
Digg'Out
Digg'Out6 days ago
Het Stoelen project krijgt vorm. De moeder van 1 van onze stagiaires vindt het zo leuk, dat ze morgen ook een stoel komt verven.
Digg'Out
Digg'Out1 week ago
Wist je dat een autismevriendelijke wereld op school start? Autisme Centraal somt 10 dingen op die je nog niet wist over een autivriendelijke school.
Digg'Out
Digg'Out1 week ago

Onthulling memorial René Kempenaar

Rene Kempenaar

In 2007 is op 52-jarige leeftijd plotseling overleden de markante jongerenwerker René Kempenaar. Na zijn overlijden heeft het college van burgemeester en wethouders in 2009 in overleg met familie en bekenden besloten de herinnering aan Kempenaar blijvend te willen houden … Lees verder