Nieuws

Hieronder zie je onze meest recente berichten op Facebook. Wil je meer zien en/of reageren op een bericht, ga dan naar onze Facebook-pagina.

Digg'Out
Digg'Out3 weeks ago
Update; onze low budget met het hart trainings, workshop, sport, yoga ruimte wordt opgeknapt. En ook bij Digg'out hebben we denkers en doeners. Lovethemall😍😍😍
Digg'Out
Digg'Out3 weeks ago
Wanneer één aanpak ervoor moet zorgen dat er niet langs elkaar heen gewerkt wordt zoals vermeld wordt bij het kopje "wat doet een wijkteam "gemeente Almere.

"Eén aanpak
Alle betrokkenen werken samen volgens een ondersteuningsplan dat de wijkwerker samen met je maakt. Zo voorkomen we dat mensen langs elkaar heen werken."

Hoe kan het dan dat er een werkwijze is bij de gemeente Almere die ervoor zorgt dat een verlenging van een WMO beschikking uitsluitend via de website kan en altijd terecht komt bij het centrale team waardoor een ander de casus oppakt.
Dus alle gedeelde ervaringen, kennis van de casus, de afspraken etc wordt weggegooid.
Dit IS TOCH , langs elkaar heen werken!

Mijn kandidaat met autisme moet opnieuw alle vragen beantwoorden aan weer een ander persoon, terwijl het zoveel efficiënter, klantgerichter had gekund.

Ik heb echt moeite, erg veel moeite, met dit proces denken.
Digg'Out
Digg'Out4 weeks ago
Update van onze ontwikkeling.
Met ons team van betrokken ZZP`ers en ervaringsdeskundige zetten we verdere stappen om ons werkvisie op papier te krijgen. De low-budget trainingen met het Hart, worden bedacht, beschreven en herschreven onder supervisie van onze ervaringsdeskundige. We blijven stappen zetten in het door-ontwikkelen van onze organisatie. We doen er toe en staan voor daadwerkelijke participatie in onze maatschappij, echte zelfredzaamheid zodat je echt in jezelf gaat geloven want daar zit je Eigen Kracht. Wij faciliteren slechts. Wij denken niet Out of the Box, die hebben we al lang geleden eruit gegooid. Er is geen BOX!
Digg'Out
Digg'Out4 weeks ago
Zo nu weer even tijd voor een update!! Geen plaatjes, geen tijd gehad om ze te maken. Wel nieuwe jongeren ontmoet, jongeren met stevige hulpvragen waar wij direct actie op ondernemen. Deze jongeren vinden een plek bij ons waar ze even "gewoon" mogen zijn. We krijgen steeds meer berichten en dus daadwerkelijk jongeren die uitvallen, uitvallen op school, in bed liggen en er niet meer uit komen. Door een hechte samenwerking met 1 mentor van het ROC trekken we samen op om deze jongeren weer in actie te krijgen. Het "gewoon mogen zijn" bij Digg`Out werkt vaak voor hen. Onze leus is dan ook: "we kennen je niet, DUS je bent LEUK!" Kom binnen fijn dat je er bent.
Digg'Out
Digg'Out1 month ago
Heerlijke boeren omelet voor de lunch. Met dank aan onze kok, Yari🤩🤩🤩🤩
Digg'Out
Digg'Out1 month ago
Kregen visite van een heel stoer kind. Hij wilde graag de slangen zien en... hij heeft ze geknuffeld ook. Wat een mooi stralend koppie.

Low-budgettrainingen met het Hart

Trainingen uit het hart voor jongeren en jeugdigen

In het afgelopen, opmerkelijke jaar hebben we veel aanpassingen moeten doen. Bij de één verliep het wat beter dan bij de ander. We hebben nieuwe inzichten gekregen en oude, vertrouwde ideeën over boord gezet. Juist in dit opmerkelijke jaar zijn … Lees verder

Digg`Out in Coronatijd

We hebben gezamenlijk een manier gevonden om met afstand toch samen te zijn en samen te delen. Er is saamhorigheid ondanks de afstand. Het socratisch gesprek heeft steeds een andere gespreksleider, we kiezen niet , het gebeurt op een natuurlijke … Lees verder

Digg’Out en Corona

Stop het Coronavirus

Digg’Out respecteert natuurlijk de avondklok zo lang deze ingesteld blijft. Wij zien echter dat jongeren veel psychische problemen hebben door en met alle coronamaatregelen. Digg’Out gaat er dan ook alles aan doen om voor de jongeren open te zijn en … Lees verder

Onthulling memorial René Kempenaar

Rene Kempenaar

In 2007 is op 52-jarige leeftijd plotseling overleden de markante jongerenwerker René Kempenaar. Na zijn overlijden heeft het college van burgemeester en wethouders in 2009 in overleg met familie en bekenden besloten de herinnering aan Kempenaar blijvend te willen houden … Lees verder