Low-budgettrainingen met het Hart

In het afgelopen, opmerkelijke jaar hebben we veel aanpassingen moeten doen. Bij de één verliep het wat beter dan bij de ander. We hebben nieuwe inzichten gekregen en oude, vertrouwde ideeën over boord gezet.

Juist in dit opmerkelijke jaar zijn we nieuwe samenwerkingen aangegaan, waardoor we nieuwe inzichten kregen, kennis gingen delen en tot een goed plan zijn gekomen. Digg`Out is DE organisatie die graag samenwerkt met ZZP`ers die hun eigen ervaring meebrengen. Niet alleen kennis en visie, maar juist de eigen ervaringen maken het verschil.

In een aantal brainstormsessie zijn we gekomen tot onze gemene deler:

Wij werken en leven vanuit ons Hart.

Passie is wat ons drijft.

Wij gaan in deze samenwerking een aantal lowbudgettrainingen met het Hart aanbieden. We richten ons op de jongeren zelf maar vinden iedereen jong genoeg die graag een training wil volgen. Bij alle trainingen worden we bijgestaan door Peer educators, ervaringsdeskundige.

De trainingen krijgen geen accreditatie maar worden vormgegeven en beoordeeld door jongeren zelf en onze onderwijskundige. Een deel van onze trainingen richt zich op mensen met autisme. Deze trainingen hebben tevens de intentie om bij te dragen aan het vergroten van het eigen sociale netwerk.

We zijn nog in ontwikkeling maar zullen onze vorderingen via deze website blijven delen.

Onze nieuwe partners:

  • Special Vision, Sanne
  • SYS Empowerment, Sowyen
  • PB-Calmero, Alexandra
  • Wereld is Mooi, Wim
  • ICTQ, Sander
  • De Denkmee`er, Maddy

Reacties zijn gesloten.