De wereld van… een locatiemanager

Locatiemanager Maddy
 1. Ik ben…
  Ik ben een mens.

Mijn naam is Maddy Meijer en ik vervul de functie van Locatiemanager bij Digg`Out naast mijn andere werkzaamheden als (job)coach/trainer, persoonlijk- en stage begeleider. Naast 2 kinderen van mijzelf heb ik nog een hele club van niet-zelf-gebaarde-kinderen die af en aan langskomen. Ik zet mij voor iedere doelgroep in maar ben gespecialiseerd middels opleiding en ervaring in autisme/ADHD

 1. Ik geniet ontzettend van…
  Wolletjes!!! Ik spin zelf de wol voor vesten en truien of ik gebruik de wol om te vilten. Haken liever dan breien, daar wordt mijn hoofd lekker `leeg` van. Ook het bos samen met mijn hond, is voor mij 100% genieten en vult een energie tekort weer aan.

  3. Ik frustreer me over…
  Frustratie is een heel vervelend gevoel wat ik liever niet heb. Helaas leef ik in een werk-maatschappij waarin rechtvaardigheid, oprechtheid, eerlijkheid en saamhorigheid nog niet altijd op het juiste nivo is. De ego-tripperij, alleen uit eigen winstbejag denken en handelen daar kan ik nog steeds gefrustreerd van raken. De onwelwillende domheid van andere om alleen in hun eigen koninkrijkje te blijven zitten ipv open te staan voor andere, krijg ik hoofdpijn van.

  4. Respect betekent voor mij…
  Respect is voor mij ook, naast het gangbare, iets doen wat goed is voor de andere en niet voor jezelf.

  5. De hedendaagse maatschappij is in mijn ogen…
  er is voor mij geen `hedendaagse…`je impliceert dat er een verschil is met eerdere maatschappij. Lariekoek vind ik dat. Een maatschappij, dus meerder mensen bij elkaar op 1 plek die in een mate afhankelijk zijn van elkaar, kent al eeuwen dezelfde problematieke en dezelfde mooie dingen.

 2. Mijn levensmotto is…
  Wees blij dat het leven geen zin heeft!7. Ik word later…
  Vroeger zei ik altijd; ik word later een oud wijs mens, nu ben ik alleen nog oud.

  8. Het YouTube filmpje dat iedereen moet zien is…
  pfff, ik heb geen idee zeg. Ik gebruik Youtube om haaksteken te leren.

Mocht je willen leren haken dan kan ik je Vonnes creaties aanbevelen.

Reacties zijn gesloten.