De wereld van… een bestuurslid

 1. Ik ben…
  Ik ben Michael Tromp, 47 jaar en ik werk bij Amsterdam UMC, locatie AMC in Amsterdam Zuidoost als communicatiemedewerker aan de websites, chatbot en alles wat er mee samenhangt. Althans… nu met die coronacrisis werk ik natuurlijk meestal thuis. Daarnaast ben ik bestuurslid bij stichting Digg’Out. Ik ben optimistisch, creatief, houd van gezelligheid.
 2. Ik geniet ontzettend van…
  Opstaan met een vrijwel lege agenda en dan gewoon lekker in en om het huis ongestoord je eigen dingetjes doen.
 3. Ik frustreer me over…
  Ik word verschrikkelijk chagrijnig als andere mensen dingen voor mij gaan bepalen of mijn agenda overhoop halen. Frustratie is een groot woord; meestal ben ik na een kleine tirade al weer ok.
 4. Respect betekent voor mij…
  Respect is voor mij vanzelfsprekend; eerlijkheid, transparantie. Jezelf accepteren en ook anderen accepteren. En natuurlijk het aloude: behandel een ander zoals je ook zelf behandeld wilt worden.
 5. De hedendaagse maatschappij is in mijn ogen…
  Erg veroordelend. Je moet meteen een mening hebben over alles. Men kijkt niet meer naar de intentie van iemand. Als je een kritische vraag stelt over bijv. immigratie of het functioneren van een vrouwelijke minister, betekent dat niet automatisch dat je alle buitenlanders haat of vrouwen terug naar het aanrecht wilt hebben.
 6. Mijn levensmotto is…
  Don’t take life so seriously, you will never come out of it alive!
 7. Ik word later…
  Voorbeeld van een kaitensushiIk ben nooit zo bezig met doelen stellen voor mijzelf. De wereld is een kaitensushibar: de lekkerste dingen komen voorbij, je hoeft het alleen maar te pakken.
 8. Het YouTube filmpje dat iedereen moet zien is…
  Ik moet nu zeker mijn guilty pleasures onthullen? Nou, ik sta vaak in de badkamer of roei op het fitnessapparaat op onze zolderkamer met een YouTube-filmpje op de iPad. Dan komen vele lekkere liedjes voorbij: Michael Jackson, Erasure, Madonna, Leftfield, Boris Brejcha, Enigma…

Reacties zijn gesloten.